Απολογισμός Εξετάσεων Νοεμβρίου 2019

Άλλο ένα Σαββατοκύριακο – μαραθώνιος εξετάσεων P έφτασε στο τέλος του και είμαι πανευτυχής που οι κόποι όλων ανταμείφθηκαν.

Οι επιτυχόντες μας:
P1: Φώτης Καραμάνης, Νίκος Πυλαρινός, Μιχάλης Βυζαντιάδης
P2: Νίκος Βαγενάς, Άκης Γαλανίτσας, Αντώνης Κακολύρης
P3: Παντελής Ανδρινόπουλος, Τάσος Παρτάλης, Χάρης Σκορδάκης, Μάνος Ρουσογιαννάκης, Σωτήρης Σωτόπουλος
P5: Γιάννης Ανδρουλακάκης, Κριτόλαος Παχιαδάκης, Κώστας Μπούρχας

Αντιλαμβανόμαστε καθημερινά τις θυσίες και την προσπάθεια που καταβάλλετε μέσα στην προπόνηση αλλά και έξω από αυτήν, αφού πολλοί συχνά παραμερίζετε σοβαρές υποχρεώσεις και κούραση για να έρθετε στο μάθημα -τίποτα από αυτά δε θεωρείται δεδομένο από εμάς- αλλά και για να μπείτε στην επίπονη διαδικασία των εξετάσεων. Δεν είναι απλό να εκθέτει κάποιος τον εαυτό του ενώπιον των κριτών και να προσπαθεί να αποδώσει τα μέγιστα υπό πίεση. Όλα αυτά είναι όμως που κάνουν κάθε τέτοια επιτυχία λίγο πιο γλυκιά, και κατά τη γνώμη μας αξίζουν με το παραπάνω.

Από μας θα πάρετε πολλά συγχαρητήρια όχι τόσο για το επίπεδο που κατακτήσατε, διότι δε μας ορίζει ως ανθρώπους ένα patch ή η έκβαση μιας εξέτασης, αλλά γι’αυτό που έχετε γίνει κατά την πορεία σας ως εδώ. Η καθημερινή διαδικασία είναι που μας αλλάζει προς το καλύτερο, όχι η μέρα του τεστ.

Επίσης πρέπει να θυμόμαστε πως ένα τεστ απλά αποδεικνύει ότι ήμασταν επαρκείς κατά τη μέρα της εξέτασης. Στην καθημερινότητά μας είμαστε μόνο όσο καλοί ήμασταν στην τελευταία μας προπόνηση, επομένως η σκληρή δουλειά δε σταματάει ποτέ, απλά γίνεται τρόπος ζωής και βρίσκουμε τον τρόπο να τη θέσουμε ως προτεραιότητα στην καθημερινότητά μας. Τέλος, δε πρέπει να ξεχνάμε πως όσο δύσκολο κι αν είναι ένα τεστ, όσο στρες κι αν περιέχει, η πραγματική βία είναι πάντα πολύ σκληρότερη, γι’αυτό ευχόμαστε να μη χρειαστεί ποτέ να δοκιμάσουμε τις γνώσεις μας στ’αλήθεια.

Κρατάμε το βλέμμα μας στον ουρανό αλλά τα πόδια καλά πατημένα στη γη.

Αύριο ξεκινά η παράδοση της νέας ύλης για όλους. Και πάλι μπράβο σας!