Νέος χώρος για το Streetwise Krav Maga!

Πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 31/7 και η τελευταία προπόνησή μας για τη φετινή σεζόν, κι έτσι το Streetwise ολοκληρώνει αισίως την έκτη του εκπαιδευτική χρονιά.

Έπειτα από έξι χρόνια έχουν αλλάξει πολλά. Σχεδόν όλα θα λέγαμε. Με την πάροδο του χρόνου μεγαλώσαμε, εξελιχθήκαμε, ωριμάσαμε, τόσο στην προπόνησή μας όσο και ως άνθρωποι. Άλλη μία αλλαγή που με χαρά ανακοινώνουμε είναι πως το Streetwise μεταφέρεται σε νέο, μεγαλύτερο χώρο συνολικού εμβαδού 220 τ.μ, αρχής γενομένης από τον προσεχή Σεπτέμβρη. Προσωρινά λοιπόν λέμε αντίο, καλό υπόλοιπο καλοκαιριού και καλές διακοπές, και πολύ σύντομα θα ανταμώσουμε στο νέο μας χώρο, ο οποίος διαθέτει περισσότερο εξοπλισμό, μεγαλύτερη άνεση και φυσικά ανανεωμένη αισθητική! Βρίσκεται στην οδό Αγ. Σοφίας 6-14, στο Βύρωνα (είσοδος από Κωνσταντιλιέρη).

Υπάρχουν όμως και κάποια πράγματα που ανά τα χρόνια έχουν παραμείνει ίδια. Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά των ανθρώπων που απαρτίζουν τη σχολή μας. Είμαστε πολύ τυχεροί, διότι όλοι μας οι μαθητές ανεξαιρέτως, διακρίνονται από τρία σημαντικά γνωρίσματα:

Είναι ταπεινοί | Αν το μόνο που υπάρχει για κάποιον στον κόσμο είναι ο εαυτός του, τότε μάλλον δεν ταιριάζει στην ομάδα μας.

Είναι εύθυμοι | Αν κάποιος ψάχνει ένα μέρος για να μεταφέρει γκρίνια και αρνητική ενέργεια, τότε σίγουρα δε θα τα καταφέρει εδώ.

Έχουν όρεξη για μάθηση | Πιστεύουμε ότι δε τα ξέρουμε όλα. Πιστεύουμε επίσης ότι το αποτέλεσμα έρχεται μόνο μέσω της σκληρής δουλειάς. Αν κάποιος ψάχνει τη μαγική παράκαμψη, σίγουρα δε θα τη βρει στη σχολή μας.

Αυτοί είναι οι άνθρωποι που εδώ και χρόνια στηρίζουν και δίνουν αξία στο Streetwise. Είναι αυτοί που μας “αναγκάζουν” να μεταφερθούμε σε μεγαλύτερο χώρο. Χωρίς τη δική τους συμβολή δε θα είχαμε σήμερα το προνόμιο να ανακοινώνουμε κάτι τέτοιο.

Σας ευχαριστούμε όλους από τα βάθη της καρδιάς μας, και όπως πάντα δεσμευόμαστε να ανταποδώσουμε με τον μόνο τρόπο που μπορούμε, να παρέχουμε την ποιοτικότερη δυνατή εκπαίδευση!

Καλο καλοκαιρι σε όλους και τα ξαναλέμε πολύ σύντομα, τις γνωστές ώρες, αλλά όχι στο γνωστό μέρος!