Αγ. Σοφίας 6-14 & Κωνσταντιλιέρη 42, Βύρωνας | 6944543013 | hello@streetwise.gr

Τι είναι το Online Programming

Ο online προγραμματισμός είναι ο τρόπος με τον οποίο έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε τα fitness προγράμματά μας απομακρυσμένα στους ανθρώπους που δε μπορούν να βρίσκονται στο χώρο μας. Ειδικευόμαστε στο να δημιουργούμε workouts βασισμένα σε μια ευρεία γκάμα λειτουργικών κινήσεων, προσφέροντας στον ασκούμενο ασφαλείς και παράλληλα πολύ αποτελεσματικές προπονήσεις οι οποίες συμβάλλουν στην υγεία, την πρόληψη τραυματισμών, τη μακροζωία, τη βελτίωση της σωματικής εικόνας αλλά και την ανάπτυξη των επιδόσεων. Πιστεύουμε ότι η εκγύμναση είναι αναπόσπαστο κομμάτι όχι μόνο της αυτοάμυνας, αλλά και της ζωής εν γένει. Περισσότερα για το τι ακριβώς πετυχαίνουμε μέσω των προγραμμάτων Cross Training μπορείς να διαβάσεις εδώ.

Ποιους αφορά και τι προσφέρει;

Αφορά σε όλους, ανεξαρτήτως ηλικίας, αθλητικού background ή ενασχόλησης με πολεμικές τέχνες. Αν βέβαια έχεις βλέψεις να συμμετάσχεις επαγγελματικά στα CrossFit Games, τότε τα προγράμματα αυτά μάλλον δεν είναι για σένα, αφού θα πρέπει να ακολουθήσεις ένα προπονητικό μοτίβο που θα προσαρμοστεί στις πολύ ιδιαίτερες προσωπικές σου ανάγκες. Αν όμως είσαι ο μέσος άνθρωπος / αθλητής / ασκούμενος πολεμικών τεχνών ο οποίος θέλει να βελτιώσει την υγεία του και να αναπτύξει τις σωματικές του δεξιότητες στο μέγιστο, βρίσκεσαι στο σωστό μέρος. Οι λειτουργικές ανάγκες του καθενός μας αλλάζουν μόνο σε βαθμό, όχι σε είδος. Ένας υπερήλικας χρειάζεται λειτουργική επάρκεια προκειμένου να διατηρεί την υγεία του, ενώ ένας νεαρός αθλητής χρειάζεται λειτουργική κυριαρχία ώστε να διακριθεί στο αντικείμενό του. Η ένταση και ο βαθμός δυσκολίας των κινήσεων λοιπόν προσαρμόζονται αναλόγως, επομένως τα workouts είναι προσβάσιμα από όλους. Είναι χαρακτηριστικό ότι στα τμήματα της σχολής μας συνυπάρχουν αρμονικά ασκούμενοι όλων των ηλικιών και όλων των δυνατοτήτων. Τα προγράμματα αυτά αφορούν επίσης σε εκπαιδευτές / προπονητές οι οποίοι θέλουν να μεγιστοποιήσουν τις επιδόσεις των αθλητών τους όπως ποτέ άλλοτε και παράλληλα να κερδίσουν χρόνο από τον προγραμματισμό των τμημάτων τους. Κάθε ένα από τα προγράμματά μας είναι προϊόν χρόνιας εμπειρίας και επαγγελματικού σχεδιασμού υψηλών προδιαγραφών, με σκοπό μετά από κάθε προπονητικό μικρόκυκλο/μεσόκυκλο/μεγάκυκλο να έχουμε βελτιώσει τη φυσική κατάσταση του ασκούμενου σε όλες τις πτυχές της, μέσω της χρήσης όλων των διαθέσιμων μεθόδων: ασκήσεις με το βάρος του σώματος (gymnastics), ασκήσεις με αντιστάσεις, ενεργειακά συστήματα (αερόβια και αναερόβια).

Τι περιέχει η συνδρομή και πώς λειτουργεί;

Η συνδρομή είναι μηνιαία και σου δίνει πρόσβαση στην ενότητα μελών του site, στην οποία αναρτάται κάθε Παρασκευή το πρόγραμμα της επόμενης εβδομάδας. Η κάθε εβδομάδα περιέχει πέντε ημέρες προπόνησης και δύο ημέρες ξεκούρασης. Η κάθε προπόνηση διαρκεί περίπου μία ώρα και περιέχει:

  • Ζέσταμα.
  • Ασκήσεις κινητικότητας (mobility) έτσι ώστε να προετοιμαστούν οι αρθρώσεις για το εύρος κίνησης που θα εκτελέσουν στο workout.
  • Το κομμάτι της δύναμης, στο οποίο εκτελούμε ασκήσεις ενδυνάμωσης. Κατά τη δική μας φιλοσοφία η πλειομετρική, η μειομετρική και η ισομετρική δύναμη είναι εξίσου σημαντικές για ένα υγιές και αποδοτικό σώμα, γι’αυτό στο σύστημά μας δίνουμε έμφαση και στα τρία είδη μυϊκής σύσπασης.
  • Το WOD (Workout of the Day), με άλλα λόγια το κυρίως πρόγραμμα της ημέρας που επικεντρώνεται συνήθως στο Metabolic Conditioning, δηλαδή την ανάπτυξη του καρδιοαναπνευστικού και των ενεργειακών συστημάτων (αερόβιο/αναερόβιο), όπως και την επιτάχυνση του μεταβολισμού.
  • Cooldown / stretching.

Τα workouts διατίθενται στην Rx εκδοχή τους (δηλαδή τη βασική), στην Scaled εκδοχή (η πιο απλοποιημένη και εύκολη), σε εκδοχή ελάχιστου εξοπλισμού η οποία θα καλύψει τις ανάγκες όσων δεν έχουν πλήρη εξοπλισμό γυμναστηρίου (σε αυτή την περίπτωση το μόνο που χρειάζεται κανείς είναι κάποιου είδους βάρος όπως αλτήρα ή kettlebell και ιδανικά ένα μονόζυγο) αλλά και σε εκδοχή χωρίς εξοπλισμό στην οποία όλες οι ασκήσεις εκτελούνται με το βάρος του σώματος και μόνο.

Μπορώ να δω ένα παράδειγμα;

Μπορείς να δεις το παράδειγμα ενός εβδομαδιαίου προπονητικού προγράμματος εδώ.

Πόσο κοστίζει και με ποιους τρόπους μπορώ να πληρώσω;

Η μηνιαία συνδρομή κοστίζει €20. Η διεκπεραίωση των πληρωμών γίνεται από το PayPal, την πλέον αξιόπιστη και ασφαλή πλατφόρμα ηλεκτρoνικών συναλλαγών. Η ιστοσελίδα μας δεν αποθηκεύει ούτε διαχειρίζεται τα στοιχεία της κάρτας σου. Δεν είναι υποχρεωτικό να διαθέτει κανείς λογαριασμό στο PayPal, η συναλλαγή μπορεί να πραγματοποιηθεί και απλά με τη χρήση οποιασδήποτε πιστωτικής / χρεωστικής / προπληρωμένης κάρτας. Η συνδρομή δεν ανανεώνεται αυτόματα, γι’αυτό και κάθε μήνα θα λαμβάνεις email υπενθύμισης κατά τη λήξη. Μπορείς επίσης να πληρώσεις και με μετρητά στο χώρο της σχολής μας. Σε αυτή την περίπτωση διάλεξε την επιλογή “manual/offline” όταν εγγραφείς, και η συνδρομή σου θα ενεργοποιηθεί αμέσως κατά την πληρωμή στο χώρο μας. Τα ενεργά μέλη των τμημάτων του Streetwise Krav Maga έχουν έκπτωση 50% στην υπηρεσία, με το κόστος να διαμορφώνεται στα 10 ανά μήνα. Και σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να πατήσεις το κουμπί “manual/offline” και να μας ενημερώσεις κατ’ιδίαν για την ενεργοποίηση.

Αν χρειαστώ βοήθεια υπάρχει υποστήριξη;

Στην ενότητα μελών θα βρεις πληροφορίες σχετικά με online εκπαιδευτικά video που εξηγούν τις ασκήσεις. Αν παρόλ’αυτά δε καταφέρεις να βρεις αυτό που ζητάς ή έχεις μια απορία διαφορετικής φύσεως, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας μέσω email για να σε βοηθήσουμε.

Πώς μπορώ να εγγραφώ;

Μπορείς να εγγραφείς κάνοντας κλικ εδώ. Ακόμα κι αν διαθέτεις ήδη λογαριασμό από την αγορά άλλου προγράμματος, θα πρέπει να δημιουργήσεις έναν νέο για το Online Programming.

Back to Top
error: Αν επιθυμείτε την αναδημοσίευση των κειμένων της ιστοσελίδας παρακαλούμε χρησιμοποιήστε το πλήρες link με αναφορά στην αρχική πηγή. Ευχαριστούμε πολύ!
Descargar musica